Entitats

Catàleg Equipaments 2013

catàleg Equipaments 2013

Entitats i associacions del Barri Vell

Al llarg del procés d’elaboració del mapa social on han intervingut les associacions i entitats del barri, les pròpies entitats han evidenciat que moltes d’elles no disposen d’espai propi i això suposa haver de sol·licitar equipaments per poder realitzar les seves activitats.
Per això, a continuació s’aporta un recull de totes aquelles instal·lacions que poden cedir un espai per tal que les entitats i associacions hi puguin realitzar les seves activitats:

AMIPA Cor de Maria

Associació formada per un grup de pares i mares d’alumnes del Cor de Maria d’Olot.

AMIPA Cor de Maria

Associació de veïns i propietaris del Nucli Antic d’Olot

Associació formada per un grup de veïns i propietaris del Barri Vell que treballa per a la seva millora i benestar.

ANA

Factoria de les Arts Imaginàries Garrotxines (FAIG)

Grup de joves amb inquietuds culturals provinents del món del teatre i les belles arts que s’ajunten per formar una entitat jove i cultural per portar a terme activitats artístiques.

FAIG

Associació de veïns de Sant Francesc

Entitat formada per 250 veïns del barri de Sant Francesc que es van agrupar amb l’objectiu de dinamitzar i millorar la vida al barri.

AV Sant Francesc

Agrupació Sardanista Olot

L’Agrupació Sardanista Olot és una de les entitats més antigues i a la vegada més activa d’Olot. La formem al voltant de cent persones, la gran majoria pertanyent a les colles.

Agrupació Sardanista Olot

Associació de Panjabis de la Garrotxa

Associació sense ànim de lucre que aplega persones de la Índia, de la religió sikh i que provenen, la majoria d’elles, de la zona del Panjab.

Associació de Panjabis de la Garrotxa 

Associació Multicultural Dar Salam

Entitat formada per persones de diferents cultures amb l’objectiu principal d’obrir una via d’intercanvi entre elles i promoure la integració dels immigrants a Olot i a Catalunya.

Associació multicultural Dar Salam

Els Catòlics

Entitat de caire cultural. Vol ser el centre cultural d’Olot i un espai obert al barri on la gent pugui gaudir de la programació d’activitats o bé passar estones al bar, restaurant…

Els Catòlics

Març  2018
Dil Dim Dim Dij Div Dis Diu
   
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31